Visit Bø Bø Sommarland Telemarkskanalen

Campingplassen

Du finner oss like ved Lunde sluse i Telemarkskanalen, varierte turmuligheter og merka sykkelturer og vandreruter. Gangavstand til Lunde slusekro, kanalbusser og butikkene i Lunde sentrum. Vi har åpent fra mars/april til ca november - avhenger av kulde og snøforhold. Mulig å reservere uspesifisert plass -

Book here!

eller ta kontakt på e-post eller telefon.

Vi har store avgrensa plasser på fast dekke (grus) med plen foran, alle har strøm og vann, og de fleste har også avløp. Plassene kan brukes både av bobil, caravan og telt. Ingen hytter.

Resepsjonen er åpen hele dagen i sommersesong (skoleferien), og daglig mai til september. I tillegg til inn / utsjekk og leie av sykler og padleutstyr kan du kjøpe fiskeutstyr, kart og spørre om turforslag i vår resepsjon.

Ved siden av resepsjonen har vi et område for bobil eller campingvogn med bare grus, uten plen. Plass til 20 enheter.

Like ved resepsjonen har vi et område med plass til 20 bobil/caravan med 16A strømuttak. Hele plassen har fast dekke med grus.

Våre priser vil variere gjennom sesongen. Ingen rabattavtaler, men vi har tilbud om å bo 3 netter og betale for 2 på ukedager (innsjekk søn, man, tirs) hele sesongen unntatt i juli.

Vi har tømmestasjon for både gråvann og for kjemikalietoalett. På samme område finner du også vannslanger tydelig merket for fylling av rent vann.

Det er mulig å forhåndsbestille uspesifisert plass hos oss. Du er da sikret plass, men må registrere deg og si fra hvilken plass du velger ved ankomst!

Vi jobber kontinuerlig med å gjøre ferdig og forbedre campingen. 

Også de på fire bein er velkomne til oss, men viktig at familiens hund/katt trives sammen med våre gjester på to bein og ikke er til sjenanse for andre.

Vi ønsker at alle skal trives på vår campingplass. Når man bor så tett er vi avhengige av at alle følger gjeldende regler for campingområdet og viser hensyn til andre gjester.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.